Close sidebar
Close sidebar

O copilă din Călărași, mutilată de patroana unui magazin! I-a spart un borcan cu bulion în cap pentru că a vrut o pungă de pufuleți! IMAGINI nerecomandate minorilor!

O copilă dintr-o localitate din Călărași a fost mutilată de patroana unui magazin pentru că micuța nu a avut răbdare pentru a cumpăra o pungă de pufuleți.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Fetița este din comuna Ileana, județul Călărași, și a fost dusă de urgență la spital după ce a suferit un traumatism cranian. Părinţii micuţei au publicat pe reţelele sociale imagini cu fetiţa la spital, după ce a fost agresată grav de patroana magazinului.

    Citeste si: Așa ceva e prea mult! Un focșănean s-a trezit amendat de Poliția Locală pentru un fapt banal! "Am suferit un atac de panică! N-ai cum să primești amendă pentru acest lucru!"

    Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

    Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

    Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

    Lovitura i-a cauzat copilului un traumatism grav şi a ajuns acasă plină de sânge.

    "Fetiţa a văzut la grădiniţă că o fată mănâncă nu ştiu ce fel de pufuleţi, iar când a venit acasă i-a cerut bani tatălui ei şi a mers la magazin să îşi ia acei pufuleţi. A sunat la sonerie şi uşa fiind deschisă, fetiţa a intrat şi a mers la raftul cu pufuleţi şi după ce a luat acei pufuleţi stătea şi aştepta la tejghea să vină acea femeie(...)
    Acea monstruozitate de femeie a luat un borcan şi a lovit-o în cap că nu a putut ea să îşi facă treaba din cauza ei"
    , a scris o femeie din sat pe Facebook.

    Citeste si: A murit după o partidă intensă de sex! Ce s-a întâmplat în trupul unei tinere de 32 de ani i-a șocat chiar și pe medici

    Victima a fost tratată de urgență la Spitalul Bagdasar- Arseni din Capitală. "Nu este bine. Pe lângă durerile de cap, ameţeli şi lipsa poftei de mâncare, are o cicatrice şi suferă de un atac de panică", a declarat o rudă a copilului.

    Părinții micuței au declarat că vor depune plângere împotriva agresoarei care le-a mutilat fiica.

    CLIPUL VIDEO AICI! INTERZIS MINORILOR! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI