Close sidebar
Close sidebar

O copila din Deva a trait sase ani de calvar! A fost abuzata continuu de iubitul mamei ei - "O viola, ii facea poze si o batea pentru amuzament"

O copila care are acum 12 ani a trait timp de sase ani de zile un adevarat calvar. A ramas cu traume cumplite dupa ce iubitul mamei sale a abuzat-o sexual in repetate randuri.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Octavian T este un tanar din Deva ce a fost trimis in judecata pentru viol, tentativa de viol si violenta in familie. Victima i-a fost o copila care la momentul inceperii faptelor de o gravitate uriasa avea numai sase ani.

Cel care a descoperit calvarul prin care trecea copila este chiar fratele acesteia. El l-a surprins pe iubitul mamei sale cand incerca sa ii violeze sora. Minorul a facut cateva fotografii si le-a aratat politistilor. "Fotografia a fost realizata de minor in data de 12 mai 2018 si o infatiseaza pe sora lui dezbracata, speriata si ghemuita langa un perete, incercand sa-si acopere bustul cu o bluza in scop de aparare fata de inculpatul care sta asezat pe pat, aplecat spre minora, cu bustul descoperit", spun anchetatorii despre fotografia vazuta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ulterior au aflat de toate faptele abominabile facute de barbat. "In perioada anilor 2012- 2016, a intretinut in mod repetat raporturi sexuale cu minora care acum are 11 ani si 6 luni. Ii aplica agresiuni fizice si amenintari cu moartea. Asa s-a intamplat si in data de 12 mai 2018, atunci cand prin intrebuintarea de violente fizice si amenintari cu moartea, respectiv prin lovirea cu pumnul in zona soldului, a incercat sa intretina raporturi sexuale

cu minora aflata in grija sa. Atunci a fost lovit in zona capului de fratele minorei, acesta cauzandu-i leziuni vindecabile in 1-2 zile de ingrijiri medicale", se arata in dosar.

Procesul urmeaza sa inceapa maine la Judecatoria Deva, tanarul fiind in arest preventiv. El si-a recunoscut faptele si a cerut magistratilor sa fie cercetat in stare de libertate. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI