Cristina Condrat avea 21 de ani, iar Florin Valean 23. Locuiau pe aceasta strada, str Bolintineanu. Se intelegeau bine si aveau planuri de viitor. Insa totul s a naruit in noaptea de 30 noiembrie. In acea noapte au fost ucisi fiind descoperiti a doua zi de catre rude.

Parea un caz usor pentru anchetatorii de la acea vreme deoarece faptasii facusera o serie de greseli.

Dupa comiterea crimelor, s-au spalat in chiuveta si  au lasat amprente pe robineti. Insa criminalistii nu au reusit sa gaseasca amprentele in baza de date. Imediat si-au dat seama ca au de a face cu un caz atipic. Au incercat sa stabileasca si un mobil al celor doua crime dar nu au reusit. Din acest punct au pornit si intrebarile lui Stefan Stroe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cele doua victime au fost gasite in apartament iar usa iar usa acestuia era incuiata fara a fi fost fortata. Asta inseamna ca victimele se cunosteau cu ucigasii?

Criminalii au actionat cu un calm neobisnuit. Parea ca stiau exact ce sa faca. Nu s-au grabit sa fuga imediat dupa comiterea faptei. Sa insemne aceasta ca au mai fost in acel apartament si ca ar fi cunoscut bine locul?

In plus, chiar daca au fost semne  ca tanarul a incercat sa se apere, el si iubita au fost o prada usoara pentru criminali.

Intr-o agenda s-au gasit numere de telefon ale unor membrii ai lumii interlope din Arad dar si ale unor cetateni chinezi. Avand in vedere ca victimele se ocupau si cu vanzarea si repararea de telefoane mobile anchetatorii s-au gandit ca erau numerele de telefon ale unor clienti.

Ar fi putut fi vorba de o implicare a triadelor chinezesti? Carui profil psihologic s-ar potrivi autorii?

Din 2010 de dosar se ocupa Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si