Fata a fost gasita spanzurata in podul casei. Din primele date rezulta ca minora a fost dusa de parinti, joi, la scoala. Fata era eleva in clasa a VIII-a, la Scoala Gimnaziala Miron Costin din Burdujeni.

Joi, aceasta a participat la un carnaval al toamnei organizat in scoala, unde a avut un rol activ, fara a da ceva de banuit. Din cate se pare macabra descoperire a fost facuta de fratele mai mic al fetei.Mama fetei, anunţata ca s-a intamplat ceva rau, a venit de urgenţa acasa, insa minora era decedata. Poliţistii nu au suspiciuni cu privire la ce s-a intamplat, existand indicii certe despre cum fata si-a pregatit actul suicidal. Langa cadavru a fost gasit un scaun.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Joi, in ultima sa zi, minora i-a dat unei colege cu care se inţelegea foarte bine un jurnal, rugand-o sa-l citeasca.

Acel jurnal a ajuns acum la poliţisti. Fata era un elev mediu, fara probleme deosebite la scoala iar din primele date adunate de la apropiaţi se pare ca avea o relaţie tensionata in familie. Cert este ca fata era un copil rebel si introvertit. Pe contul de Facebook al fetei erau postate mai multe imagini care ar fi trebuit sa dea mult de gandit. Fotografia de profil era cu un copil plin de sange.

Sursa: Monitorul de Suceava
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si