Ea ii administra zilnic micutei sale in varsta de numai 17 luni o lingurita de sare, iar acest lucru a dus in timp la incetarea activitatii cerebrale a fetei. Cazul a fost inregistrat in Carolina de Sud.

Kimberley Martines si-a ucis fiica intr-un mod brutal, se arata in acheta politistilor. Conform anchetei, femeia i-a dat sare micutei in tentativa de a o imbolnavi, astfel reusind sa atraga atentia fostului ei soti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Din pacate, starea de sanatate a micutei nu numai ca s-a inrautatit, ci a devenit atat de precara incat a cedat. Ea a suferit mai multe crize pentru ca, administrata in exces, clorura de sodiu este toxica, mai ales pentru copii, care nu au rinichii dezvoltati.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si