De patru zile, acest tanar umbla bezmetic prin tot orasul ca sa isi caute nevasta si pe fiica lor de numai 6 luni. Tanara de 18 ani a fost internata impreuna cu bebelusul la Institutul pentru Sanatatea Mamei si a Copilului din capitala. Astazi ar fi trebuit sa paraseasca spitalul, spune sotul, insa de marti parca le-a inghitit pamantul. "Mi-a spus ca o externeaza vineri si marti cand am fost la ea la spital mi-a spus doamna doctor ca nu mai e in rezerva, ca au plecat.
Nu mi-a spus niciodata, nu mi-a dat de inteles ca ar vrea sa o terminam, pur si simplu au disparut"
, spune sotul.

Ciudat e ca in tot acest timp nu a incercat sa ia legatura nici macar cu mama ei, care e disperata. "Am zis asa in mintea mea ca poate o avea si ea ceva pe suflet si nu vrea sa spuna.Nu m-am bagat intre ei ca sa nu aprind discutii, daca zic eu ceva sa fie cearta. Dar eu nu nu i-am auzit sa o bata", spune si mama tinerei.

Andreea si sotul ei ar fi avut o casnicie fericita. Sunt de mai bine de doi ani impreuna si se iubeau, de aceea e un mister cum a putut sa dispara fara urma. "Nu i-am facut nimic, nu s-au intamplat certuri, batai intre noi, nu am atins-o niciodata. Am incercat sa o sun pe numarul ei, are telefonul inchis de atunci.
Mi-a raspuns alaltaieri cineva si am auzit-o pe aia mica cum plangea in telefon"
, explica barbatul

Asta l-a daramat. Ii trec prin minte scenarii terifiante. Se teme ca nu cumva sotia lui si bebelusul sa fi fost rapiti. Speriat, s-a dus la spital incercand sa afle ce s-a intamplat, dar spune ca medicii ar fi refuzat sa il lamureasca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Asadar, copilul nu mai avea nevoie de ingrijiri medicale si a fost externat impreuna cu mama. Unde s-au dus?

Viata bate filmul si in acest caz. La doar cateva ore dupa ce barbatul se jura ca sotia lui nu ar avea niciun motiv sa fuga de el  tot acesta a fost cel care i-a dat de urma. Si nu oriunde, ci intr-un centru de protectie.Satula sa mai indure batai crunte, femeia ar fi depus o plangere la politie.

Politistii au incercat sa il lamureasca pe barbat de ce sotia si fiica lui sunt in acel centru. Cei doi soti au dat pe rand declaratii la sectia de politie.

De la sectie, tanara de 18 ani si bebelusul au ajuns din nou in institutia de protectie a statului.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si