Close sidebar
Close sidebar

O femeie de 33 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 65 de ani, după numai 3 săptămâni de relație. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat după

Se spune că dragostea nu are vârstă, iar povestea celor doi nu face decât să întărească această afirmație.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Charity Wilson, 33 ani, s-a îndrăgostit iremediabil de David, un bărbat de 65 de ani. Oamenii au fost reticenți cu privire la povestea de dragoste a celor doi și i-au judecat, însă ce a urmat, întrece orice scenariu de film.

Citeste si: Tragedie fără margini într-o familie din Ploiești. Un bebeluș de șase luni a murit. Mama îndoliată spune că „Putea fi salvat!”

Cei doi s-au cunoscut la o adunare organizată de o comunitate creștină. Lumea a aruncat cu vorbe grele în cei doi, ba mai mult, s-a vehiculat că David ar avea bani mulți, acesta fiind, de fapt, motivul pentru care tânăra de 33 de ani s-ar fi îndrăgostit de el. Însă David nu este decât un bărbat normal, fără prea mulți bani, iar Charity susține că s-a îndrăgostit sincer de el.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Astfel, la numai 3 săptămâni de relație, când nimeni nu se aștepta, cei doi s-au logodit, iar după 8 luni s-au căsătorit.

Din fericire, se pare că există și astfel de povești. Cei doi sunt împreună în continuare, au doi copii frumoși și sunt la fel de îndrăgostiți ca la început.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI