Close sidebar
Close sidebar

O femeie din Tulcea, împuşcată de concubin cu arma de vânătoare! Ulterior, bărbatul s-a sinucis

O femeie în vârstă de 33 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Tulcea, miercuri seară, după ce a fost împuşcată de concubinul ei, cu o armă de vânătoare.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

După comiterea faptei, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, s-a sinucis cu aceeaşi armă.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, oamenii legii au fost sesizaţi de faptul că, miercuri seară, în localitatea Mahmudia, un bărbat a murit şi o femeie se află în stare gravă.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că un bărbat în vârstă de 41 de ani s-a certat cu concubina lui, de 33 de ani, a pus mâna pe arma de vânătoare şi a împuşcat-o. Apoi, bărbatul şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi armă.

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au constatat că femeia era în viaţă, ea fiind grav rănită. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Tulcea pentru îngrijiri de specialitate.

Procurorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI