Close sidebar
Close sidebar

O femeie s-a dus să nască la doar 26 de zile de când a dat naștere unui băiețel

Nu mică le-a fost surpriza medicilor atunci când o femeie s-a dus să nască din nou, la numai 26 de zile de la naștere.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Arifa Sultana, 20 de ani, a născut gemeni la numai 26 de zile după ce ieșise din maternitate. Explicația este una cât se poate de plauzibilă, femeia avea două utere, însă medicii nu au observat asta atunci când Arifa a mers să nască prima oară.

Citeste si: Un stareț de la o mănăstire din Argeș îi amenință pe enoriași și îl înjură pe președintele Iohannis! "În pădure cu voi. "Vă dau şi peste bot şi vă scot dinţii!"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Pentru cea de-a doua sarcină, medicii au intervenit de urgență printr-o operație de cezariană și femeia a adus pe lume gemeni, un băiat și o fată.

La numai câteva zile dupa cea de-a doua naștere, femeia a părăsit spitalul cu toți cei trei copii, fără a avea complicații post-operatorii, însă deschis o investigație cu privire la faptul că spitalul unde s-a aflat tânăra nu a detectat a doua sarcină atunci când au ajutat-o să nască prima dată. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI