Close sidebar
Close sidebar

O fetiță de doar 6 ani i-a salvat viața mamei sale care făcuse AVC la volan pe o autostradă. Ce a făcut copilul în clipele tensionate

Bryanna a devenit o adevărată eroină, după ce a reușit să -și păstreze calmul și să sune după ajutor, în timp ce mama sa suferise un atac cerebral.

Stefania Pavel,

Bryanna a fost numită eroină după ce și-a păstrat calmul și a ajutat-o pe mama sa care suferise un accident vascular cerebral.

[Sursa foto: Colaj Mirror & PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O fetiță de doar șase ani a dat dovadă de mult curaj, după ce și-a salvat propria mamă! Totul s-a întâmplat în Mississippi, pe autostrada 21, între Shuqulak și Macon moment în care femeia a suferit un atac cerebral. Cele două se îndreptau către bunici, cărora voiau să le facă o vizită.

Cum și-a ajutat Bryanna mama aflată în stare gravă?

După ce mașina s-a oprit într-o pădure, iar mama ei a leșinat, Brianna, o elevă în clasa întâi i-a luat telefonul femeii și a sunat imediat după ajutor la 911. Ea i-a ghidat în tot acest timp pe salvatori încercând să descrie zona în care se aflau, dar a avut și grijă de mama sa acum a știut ea mai bine.

Copila ar fi vorbit mai întâi cu un dispecer din comitatul Noxubee, care i-a făcut mai departe legătura cu dispecerul din comitatul Lowndes, Latonya Malone. 

”Eram speriată, așa că am sunat-o pe bunica mea, iar mama nu se trezea",  a explicat micuța după incident, conform Mirror.  O persoană care a ajutat în acest caz a povestit că și femeia în vârstă a ajutat foarte mult, deoarece știa traseul foarte bine.

Desigur, și fetița a fost de ajutor pentru că le-a spus medicilor în permanență care este starea mamei sale.

Bryanna a fost numită eroină după ce și-a păstrat calmul și a ajutat-o pe mama sa care suferise un accident vascular cerebral.

[Sursa foto: Colaj Mirror& PixaBay]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: VIDEO. Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial. "S-a auzit un zgomot uriaș și totul s-a acoperit de fum"

Fetița de 6 ani nu s-a dezlipit de mama sa nici când aceasta a fost pe patul de spital

În timpul în care a așteptat echipajul, Bryana a deschis ușile mașinii pentru ca mama sa să poată respira mai bine, dar a bătut-o și peste față pentru a se trezi, însă a fost în zadar, deoarece femeia nu răspundea.

Yolanda Cook a fost dusă la spitalul din Macon înainte de a fi transportată cu avionul la North Mississippi Medical Center din Tupelo. Fata ei nu s-a dezlipit de ea în tot acest timp, până când femeia a fost externată pe data de 31 octombrie.

O fetiță de doar 6 ani a fost ca o eroină pentru mama sa, care a suferit un AVC la volan.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: O fetiță de doi ani a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce în camera în care se juca a izbucnit un incendiu puternic. Intervenție contra cronometru

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Mi-am salvat mama! La spital, am ajutat-o să se ridice din pat și am mers cu ea pe holuri pentru că o iubesc", a spus în cele din urmă Bryanna.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI