Close sidebar
Close sidebar

O fetita de sapte ani si-a gasit sfarsitul intr-un mod de-a dreptul bizar! Cum si-a pierdut viata copila i-a socat pe toti!

Copila de sapte ani a murit in timp ce se juca intr-un castel gonflabil din parc. Locul de joaca a zburat, in timp ce fetita era in interiorul lui.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Summer Grant a murit din cauza ranilor masive pe care le-a suferit dupa ce castelul gonflabil in care se juca si-a luat zborul, in Essex. Cuplul Shelby si William Thurston, de 25 si 28 de ani, care erau responsabilii pentru locul de joaca au negat acuzatiile.

Martorii care au vazut intamplarea au inceput sa fuga ca sa prinda castelul cand au vazut ca Summer era inca acolo, dar totul a fost in van. Castelul nu era bine fixat in pamant fiind sustinut doar de cateva greutati. Desi medicii au incercat sa efectueze manevrele de prim ajutor fetita nu a mai putut fi salvata. Multi oameni au empatizat cu tragedia fetitei si au adus la locul accidentul flori, baloane si lumanari. 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Cuplul care avea in grija locul de joaca este anchetat, iar parintii copilei sunt devastati si vor ca vinovatii sa plateasca.

Sursa: dailymail.co.uk

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI