Close sidebar
Close sidebar

O fetiță s-a înecat în cadă, după ce părinții au mers să doarmă

O fetiţă în vârstă de doar 9 luni, din Florida, s-a înecat într-o cadă plină cu apă, în timp ce părinţii s-au dus să se culce în altă cameră.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Mama fetiței, în vârstă de 29 de ani, a declarat autorităţilor că a lăsat-o în cadă aproximativ 20 de minute, împreună cu alţi doi fraţi, de 2 respectiv 3 ani, timp în care a adormit.

Davis, tatăl copiilor, dormea și el în momentul în care cei trei copii au fost lăsaţi nesupravegheaţi. Când a intrat ulterior în baie, cei doi părinți au găsit-o pe fetiță cu faţă în jos, cu pielea învineţită.

Au chemat de urgență salvarea, timp în care Davis, în vârstă de 30 de ani, a încercat să îi ofere el primul ajutor.

Medicii ajunși la fața locului au preluat măsurile de prim ajutor, fără succes însă. Micuţa Cameron a fost transportată la un spital din apropiere, unde a fost pronunţat decesul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Adolescent în vârstă de 15 ani, găsit după mai bine de 2 ani de la dispariție. A fost descoperit întâmplător la domiciliul unui presupus pedofil

Citeste si: Primele imagini din club cu Andreea Pirui și Iancu de la Puterea Dragostei! El o atinge pe picior și sâni! DOVADA că a fost ceva mai mult între ei

Citeste si: Medicii ameninţă cu proteste în cazul reducerii sporurilor din sistemul sanitar

„Este foarte suspect, vom face verificările necesare pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi pentru a lua măsuri” a declarat şeriful William D. Snyder.

Părinţii neglijenţi nu ar fi însă la prima abatere de acest fel. Vecinii povestesc că sunt adesea lăsați nesupravegheați, în fața casei, îmbrăcați nepotrivit sau plângând.

Cei doi copii mai mari au fost preluaţi de o echipă de la Protecţia Copilului până vor fi efectuate cercetările.

O autopsie va stabili ce a provocat moartea micuţei Cameron, iar în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, părinții ar putea ajunge în spatele gratiilor, potrivit Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI