Close sidebar
Close sidebar

O fosta Miss Universe Romania a ajuns consilier personal la Ministerul Agriculturii - Larisa Maria Popa a fost selectata personal de catre secretarul de stat pentru care lucreaza

Inca o tanara frumoasa si fara un background politic prea mare a reusit sa isi faca loc in administratia de la varful politicii romanesti. Larisa Maria Popa, o tanara extrem de simpatica, a ajuns sa fie consilier personal la cabinetul secretarului de stat Alexandru Potor, din Ministerul Agriculturii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Larisa este castigatoarea concursului Miss Universe Romania 2011 si se pare ca este pasionata de agricultura. Se pare ca Larisa are competente deosebita avand in vedere ca are doua functii in doua ministere diferite. Ea este consilier la Ministerul Agriculturii si membru in Consiliul de Administratie al companiei Telecomunicatii CFR SA, companie aflata in supordinea Ministerului Transporturilor.

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie de 96 de ani, care se deplasează în scaun cu rotile, a recunoscut că a „condus periculos” și a omorât altă femeie de 76 de ani- antena3.ro

Ca experienta profesionala, inainte sa ajunga consilier personal la MADR, Larisa are trecut ca a lucrat la doua firme detiunte de acelasi patron, firme ce aveau ca activitate un centru de infrumusetare, iar cealalta "intermedieri in comertul cu produse diverse".

Cel care a angajat-o, Alexandru Danut Potor, a declarat pentru cei de la PressOne, oamenii care au dezvaluit informatia, ca Larisa Maria Popa nu a dat concurs pentru ocuparea postului ci a fost selectata de el, personal.

Larisa este din Slatina, judetul Olt, a absolvit Scoala Postliceala Medicala si Facultatea de Marketing din cadrul Universitatii "Spiru Haret". Ca realizati are trecut castigarea concursului Miss Universe Romania 2011.

Un lucru interesant despre ea este acela ca Larisa apare ca martor intr-unul dintre dosarele in care fostul ministru de Finante, Darius Valcov, om politic judecat pentru fapte de coruptie. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI