Close sidebar
Close sidebar

O gorila a scapat de la o gradina zoologica din Londra. Politistii londonezi au reusit sa o prinda in 90 de minute

Zeci de politisti londonezi au intervenit joi seara la London Zoo, pentru a veni in ajutorul angajatilor gradinei zoologice dupa ce o gorila a evadat din tarc. Gorila a fost capturata dupa 90 de minute, dupa ce a fost adormita cu sageti tranchilizant.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca gorila a evadat din tarc in jurul orei locale 17.16 (18.16 ora României). London Zoo este situata in centrul metropolei londoneze, in apropierea unor atractii turistice precum Muzeul Madame Tussauds si Muzeul Shelock Holmes.Desi vizitatorii ramân blocati in interiorul gradinei zoologice, autoritatile au anuntat ca acestia nu au fost in niciun pericol, informeaza The Independent.

Incidentul a avut loc la doar câteva luni dupa ce gorila Harambe a fost impuscata mortal de angajatii gradinei zoologice din Cincinatti. Atunci, angajatii au luat decizia de a ucide gorila dupa ce un copil nesupravegheat a cazut in tarcul animalului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Un purtator de cuvânt nu a putut sa confirme daca angajatii gradinei zoologice sunt inarmati si cu gloante reale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI