„Imi vorbea urat la telefon, imi trimitea mesaje anul trecut, nu ma lasa sa dorm noaptea, ma suna la 2 noaptea, la 3, va ameninta? Da ma ameninta. Ce va spunea? Sa i-o duc pe micuta ca daca nu, ma omoara”, povesteste Monica Popescu, mama fetitei.

De doi ani, Monica trece printr-un cosmar. Cel pe care-l credea ingerul salvator, si caruia i-a daruit o fiica, s-a transformat intr-un monstru, spune ea.

„Dupa ce s-a nascut au inceput problemele, a inceput sa ma bata, sa vina baut acasa. E lua de lume pe strada fara nici un motiv.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mama femeii e si ea cu sufletul frant de durere. A vazut cu ochii ei in ce conditii traiau si ea, si nepotica.

Pentru ca si-a scos fetita din Infern si a fugit cu ea in tara, la casa parintilor, Monica a fost acuzata de rapire internationala. Iar instantele din Italia si din Romania i-au dat dreptate tatalui. Fetita are doar cetatenie italiana, asa ca legea e de partea lui.

„Nu o sa renunt asa de usor, pentru ca mi-am dorit-o foarte mult”.

„Sa se gandeasca unde o sa mearga copilasul asta, ce, cine imi garanteaza mie ca un copilas la doi ani si doua luni sa o iei de langa mama, io am vazut situatia”, spune bunica fetitei.

Femeia a facut recurs si spera sa castige custodia.

Mai ales ca cei din Italia i-au dat un ultimatum: daca pana pe 1 septembrie nu se va intoarce cu fetita, va fi decazuta din drepturi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si