Citeste si: "Vreau sa te plesnesc si sa te scuip in gura". Un medic a incercat sa intretina relatii intime cu un baiat de 13 ani, pe care l-a "agatat" pe retea de socializare pentru gay

Sofina Nikat, 24 de ani, si-a omorat fetita de numai un an si 3 luni fiindca credea ca e posedata. Crima a avut loc anul trecut, iar mama criminala i-a aruncat trupul micutei intr-un parau.

Initial, femeia a incercat sa dea vina pe un barbat din Africa, sustinand ca i-a rapit copilul. Anchetatorii au descoperit, insa, ca Sofina Nikat si-a sufocat fetita si a aruncat-o intr-un parau din Melbourne, Australia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Ea a fost surprinsa pe camerele de supraveghere in timp ce se plimba cu fata prin parc, s-a jucat putin cu ea, apoi a sufocat-o.

"Si-a pus mana peste gura fetitei. A tinut-o acolo pana cand copilul nu a mai putut sa respire deloc", au explicat procurorii, scrie Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si