Copilul intrse în mașina de spălat, iar între timp femeia a început să pună haine în ea pentru a le spăla fără să-și dea seama că băiețelul se află înăuntru.

În momentul în care maşina de spălat s-a umplut cu apă, femeia a observat că băiatul este prins în interior.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal a familiei! Victor şi ai săi s-au bucurat de o zăpadă ca în poveşti!

Citeste si: VIDEO| De ce a luat foc femeia aflată pe masa de operație și cine este vinovat. Patru anchete pentru aflarea adevărului

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

A oprit programul şi l-a scos pe micuţ din maşina de spălat.
Halucinnat este că, în loc săsune la 112 pentru ca micuțul să primească primul ajutor, femeia femeia şi-a sunat soţul şi a cerut indicaţii ce să facă în acest caz.

Citeste si: Detalii halucinante ies la iveală în cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca: a fost dezinfectată cu soluție pentru mâini

Citeste si: Rareș Bogdan a izbucnit în lacrimi de Sărbători! ”Dacă ești om și ai suflet, nu ai cum să nu te emoționezi”

Cei doi au mers cu băiatul la spital şi au declarat că acesta a fost victima unui accident domestic.

Medicii însă au intrat la bănuieli şi au chemat poliţia, iar oamenii legii au observat că micuţul avea răni pe corp, vomita şi prezenta momente în care îşi pierde cunoştinţa.


Copilul s-a recuperat, dar mama lui riscă ani grei de închisoare după ce, la finalul anchetei, a fost pusă oficial sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si