Zedy, o femelă urangutan de la Grădina Zoologică din Virginia, a avut probleme cu alăptatul când a dat naștere primului său pui. Ca să nu pățească la fel și după cea de-a doua naștere, una dintre îngrijitoare i-a sărit în ajutor.

Citește și: VIDEO- Furtuna a speriat animalele de la Zoo: Un coati a evadat de la Grădina Zoologică din Oradea chiar în timpul furtunii

Whitlee Turner, îngrijitoare: „Cheryl, veterinarul, m-a sunat și mi-a spus: Poți să-ți aduci bebelușul și să-l alăptezi în fața lui Zoey, pentru că și ea a născut un pui.”

Whitlee, îngrijitoarea de la Grădina Zoologică din Virginia, și-a alăptat bebelușul în fața cuști lui Zoey 

Whitlee, care născuse la rândul ei de curând, a acceptat. A început să își alăpteze nou-născutul în fața cuști lui Zoey, timp în care îi explica întregul proces. Ca de la mamă la mamă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Whitlee Turner, îngrijitoare: „Bebelușul trebuie să stea așa, și pe tot parcursul alăptării vorbeam cu ea, arătam către ea, către bustul ei, iar când Caleb se sătura îi arătam, ca să fiu sigură că a înțeles ideea.”

Iar Zoey a înțeles. În scurt timp și-a putut alăpta puiul fără probleme, și a reușit să îl care tot cu ajutorul îngrijitorilor, care i-au arătat cum se face cu o figurină de pluș.

Whitlee Turner, îngrijitoare: „Am legat animăluțul de pluș pe după gâtul meu și de talie, exact cum l-ar căra ea.”

Îngrijitorii cred că Zoey nu a avut instinct matern pentru că ea însăși a crescut fără mamă încă de când era pui. Cu puțin ajutor însă, mama-urangutan a reușit să își doboare limitele și este mândria întregului parc zoo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si