Elizabeth Hawk se confrunta cu acuzatii pentru ca si-a pus in pericol copilul dupa ce micutul a facut o eruptie cutanata si a slabit extrem de mult. Medicii spun ca lipsa de alimente nutritive a cauzat un "esec de dezvoltare", iar aceasta conditie ar fi putut duce la un soc septic.

"Pentru primele 4 pana la 6 luni, laptele matern ar trebui sa fie singurul alimentar primar, cu formula pe baza de soia, ca o alternativa.

 Sugarii vegani ar putea avea nevoie de suplimente de vitamina B-12 in cazul in care dieta mamei este inadecvata; alti copii mici ar putea avea nevoie de suplimente de zinc si surse sigure de fier si vitaminele D si B-12. Momentul introducerii de alimente solide este similar cu cel recomandat pentru cei non-vegani. Tofu, fasole uscata si carnea sunt introduse ca surse de proteine in jurul varstei de 7-8 luni. Dietele vegane pot fi planificate pentru a fi nutritional adecvate si sa sprijine cresterea copiilor”, se arata in studiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fostul sot al femeii a fost cel care a decis sa ia copilul in custodie si sa o dea pe mama acestuia pe mana autoritatilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si