Close sidebar
Close sidebar

O nouă alertă de persoană sechestrată la Caracal. Zeci de poliţişti au căutat 12 ore o fată

Poliţiştii au căutat timp de 12 ore, duminică, 26 august 2019, o fată care a sunat la 112 şi le-a spus că ar fi sechestrată în Caracal. Fata se află la audieri.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    O fată în vârstă de 17 ani, din Caracal,  a sunat duminică, 25 august 2019, în jurul orei 13,00, la 112 şi a anunţat că ar fi sechstrată într-o locuinţă din caracal. Fata nu a vrut să îşi declare datele, însă poliţiştii ar fi identificat-o în cele din urmă, după 12 ore de căutări.

    Citeste si: Declarație cumplită a lui Dincă: ”Am observat că mișca un picior, ca un spasm”

    „Duminică, 25 august a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, cu privire la faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuinţă de pe raza municipiului Caracal.

    Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: ”Alexandra Măceșanu trăiește! S-o căutăm printre vii și nicidecum prin cenușa și prin minciunile lui Dincă”

    Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză“, a transmis IPJ Olt.

    Citeste si: Cum a fost la nunta lui Alexandru Cumpănaşu cu femeia care i-a devenit secretară! Simona a fost consiliera a trei premieri!

    Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

    După 12 ore, „în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate“, spun poliţiştii, aceştia au constatat că „aspectele sesizate nu s-au confirmat“. Fata se află în aceste momente la audieri, la Poliţia Municipiului Caracal, scrie adevarul.ro.

    Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri incredibile: “Tatăl lui s-a spânzurat. Era alcoolic”

    S-a implinit o luna de cand Alexandra, sechestrata fiind in casa groazei din Carcal, suna disperata la 112 sa fie salvata. Nimeni nu a platit pentru ca, nu a fost in stare sa o gaseasca la timp, nici pentru ca politistii au stat la usa lui Gheorghe Dinca mai bine de 4 ore. Fostul sef al Politiei din Caracal, care s-a pensionat imediat dupa scandal, vorbeste in exclusivitate.

    Fostul sef al Politiei Caracal, care s-a pensionat imediat dupa proasta interventie in cazul rapirii Alexandrei, vorbeste prima oara despre acea noapte controversata, dar spune ca nu are nimic sa-si reproseze.

    Citeste si: Cazul Săpoca. Numărul deceselor a ajuns la 6. Încă o pacientă a murit

    Cu toate ca legea le permitea sa intre in forta dupa ce copila s-a plans ca e acolo, sechestrata, barbatul insista ca atat dispozitivul pe care l-a condus cat si procurorul au facut tot ce le-a stat in putinta sa o salveze pe fata.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI