”Dragii mei,

Aproape toata lumea cauta pe aceste fete printre cei morti. Dar oare nu era mai bine ,sa fie date si-n urmarire nationala si internationala? Categoric fetele nu sunt moarte! Dinca minte precum respira,ca sa-i acopere pe altii din reteaua de traficanti.

Asa cum am mai scris intr-un alt articol, LUIZA va aparea si va vorbi.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare. Ce îi așteaptă pe români

Nu de la mine am scris aceasta,ci de la Duhul Cel Prea Sfant care-mi ingaduie a vedea ceea ce nu se poate vedea cu ochii firesti, si de a auzi ceea ce nu se poate auzi cu urechile firesti.

Iata ce spunea un glas astazi dimineata:
"Alexandra este in viaţă si cauta sa prinda momentul in care...."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Iar glasul nu mai spune nimic, dar eu vad undeva pe o strada imensa,in faţa unei cladiri mari pe care o vedeam doar de pe la colturi ca inaltime, vad oprita o Motocicleta solida ,iar pe Motocicleta echipata corespunzator si cu o casca din culorile alb si negru pe cap, sta nimeni altcineva decat ALEXANDRA.

Era trista si privea cu mare interes spre acea cladire din care, cred ca trebuia sa iese cineva cu,care fata era.

Hainele Alexandrei erau de culoare inchisa, si era gros imbracata.Acea casca era bine trasa pe chip ,cu tot cu acel plastic incolor care i-ar proteja chipul in caz de accident.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, în stare de șoc după o premoniție: ”Nu vă pot descrie în cuvinte...”

În clipa cand mi-a fost aratata Alexandra,acel "gemulet" prin care privea fata,a fost dat in jos ca s-o pot recunoaste pe Alexandra.

Nu am putut recunoaste locul, dar cred ca nu mai este in Tara de mult timp.Era un loc cu niste strazi impecabile, desi era un amurg afara, se vedea cum totul era perfect in acel loc; nu era o zona saracacioasa,ci dimpotriva,era o zona de lux.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Asadar fratilor, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului pentru ca ALEXANDRA si LUIZA sa prinda momentul in care sa poata sa dea un semn de viata,sa poata sa fie eliberate din locul unde sunt sechestrate.

Bine ar fi,daca cineva ar vrea si ar putea ca sa-l faca pe DINCA sa spuna ADEVARUL adevarat,si nicidecum pe cel inventat de el.
100% -100% Dinca minte ca le-a omorat! Nu a omorat pe nimeni.

Sa nu uitam ca DINCA facea cavouri in Cimitir; asadar,osemintele pot proveni din mormintele din Cimitir.

Citeste si: Maria Ghiorghiu previziuni înspăimântătoare: "Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului, ca să ne apere"

Daca el ar spune ADEVARUL, atunci fetele s-ar putea intoarce acasa cat mai repede.

Dar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI le va apara pe aceste fete nevinovate, si va scoate ADEVARUL SĂU la suprafata,nu adevarul marturisit de Dinca.
Dinca minte in totalitate !Fetele traiesc!”, a scris Maria Ghiorghiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si