Astfel, capitanul nejucator al belgiencelor, Dominique Monami (43 de ani), a povestit ca a fost jignita in mod repetat de Ilie Nastase.

Monami a dezvaluit ca Nastase i-a facut avansuri inaintea confruntarii, intreband-o ce varsta are deoarece ”iese doar cu femei care au jumatate din varsta sa”.
”Vorbea doar despre cartea si cariera sa, nici macar nu m-a salutat”, a povestit Monami pentru ”The Telegraph, citata de ziare.com.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

”La un moment dat, a aplaudat inainte ca mingea sa atinga terenul si i-am spus arbitrului ca nu poate face asta. El m-a numit o mare curva, in limba franceza. Dupa doua game-uri, a vrut sa ne certam. Mi-am spus ‘Nu te gandi la nimic altceva decat la tenis, pastreaza-ti nervii sub control’. I-am zis arbitrului sa-i ceara sa se opreasca, dar dupa doua game-uri a cedat deoarece a vazut ca nu-i dau atentie”, a mai spus Monami.

Citeste continuarea pe Libertatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si