Teresa Williams, în vârstă de 35 de ani, a devenit prima femeie polițist dintr-un mic oraș din Michigan, Statele Unite.

Citește și: “Cât poate îndura un bărbat?”. Reacția lui Andrew Tate când a auzit că va rămâne încă 30 de zile în arest

Ea a servit în cadrul departamentului de poliție al forțelor rurale Iron Mountain, dar ar fi fost supusă unor ritualuri de inițiere deocheate.

Polițista își acuză șefii de perversiuni sexuale

Potrivit plângerii sale depuse în instanță, femeia a fost hărțuită fără încetare în timpul celor patru ani petrecuți la serviciu de către propriii ei colegi și superiori, care au supus-o la un comportament grosolan.

Citește și: Gardiana de închisoare, prinsă în păcat cu un deținut periculos. Ce au descoperit polițiștii la ea acasă după ce au arestat-o

În octombrie 2017, la doar câteva săptămâni de când a fost angajată, Teresa Williams a fost forțată să se "inițieze" prin acte de sex oral.

Colegii săi ofițeri ar fi început să-o constrângă și să o „inițieze” într-o serie de acte sexuale sinistre la adresa primei ofițer-femeie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O polițistă de 35 de ani, obligată la acte amoroase cu colegii de secție ca "ritual de inițiere"

Polițista rupe tăcerea după plecarea din secție

Abuzurile au continuat în diverse moduri mi bine de patru ani. Într-un final, ea a fost suspendată fără plată și, în curând, i s-a oferit opțiunea de a demisiona sau de a fi concediată. Ea și-a depus demisia pe 21 aprilie 2022. 

Citește și: O polițistă de penitenciar, acuzată de relații amoroase cu un deținut

„Încă am coșmaruri despre tot ceea ce am trăit la departamentul respectiv”, a declarat Teresa Williams pentru presa americană.

O polițistă de 35 de ani, obligată la acte amoroase cu colegii de secție ca "ritual de inițiere"

Inițiere deocheată în secția de poliție

Williams a spus: „Doar pentru că porți o insignă și ești polițist, nu înseamnă că ești deasupra legii. Nu înseamnă că poți să tratezi oamenii așa cum vrei tu”.

Femeia de 35 de ani a fost, de asemenea, forțată să ia shot-uri de whisky Fireball și să-l sărute pe colegul ei Joseph Dumais, un director adjunct al serviciilor de poliție, pentru a fi „inițiat” în echipă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia a refuzat inițial și a spus că tot ritualul de inițiere a fost inventat de colegi. Șefii au insistat șu au răspuns că este necesar ca toată lumea să facă acest protocol.

O polițistă de 35 de ani, obligată la acte amoroase cu colegii de secție ca "ritual de inițiere"

În cele din urmă, Teresa Williams a cedat presiunii și a făcut tot ce i-au cerut șefii. După primele săruturi, directorul adjunct a declarat că acum face parte „oficial din departament”.

Alte incidente reclamate în documente legale obținute de New York Post vorbesc despre acte sexuale orale cu colegii femeii.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si