Close sidebar
Close sidebar

O romanca a murit intr-un accident nautic in apropierea Thailandei!

Un accident nautic a avut loc aseara in apropierea insulei Samui din sudul Thailandei. Un vapor de mare viteza a naufragiat, iar in urma incidentului, trei persoane si-au pierdut viata, iar una este data disparuta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre cele trei persoane care au decedat se numara si o romanca, in timp ce un turist britanic este dat disparut. Pe puntea vaporului se aflau 32 de turisit si patru membri ai echipajului. Printre calatorii aflati pe vapor erau si mai multi romani, dar toti, cu exceptia unei femei, au fost salvati.

Vaporul a naufragiat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si din cauza vitezei pe care o avea, noteaza autoritatile thailandeze.

In ciuda gradului de siguranta martimia extrem de scazut, dar si a repetatelor averitzari din partea autoritatilor, Thailanda este considerata un paradis tropical si atrage sute de turisti anual.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI