Scenele crunte au inceput cand avea doar 7 ani. A fost abuzata de zeci de ori, pana a implinit 18 ani. Tatal ei vitreg a intrat noaptea peste ea si a abuzat-o sexual a doar cativa metri de mama ei care dormea. Doar dupa 9 ani de chin femeia si-a facut curaj sa depuna o plangere la politie. A declarat ca nu a facut asta mai devreme pentru ca nu a vrut sa isi vada familia despartita.

Surprinzator, Natasha spune ca in ciuda tuturor abuzurilor, il considera pe Green cel mai bun priete al sau.

„La inceput am crezut ca se simte prost pentru ce a facut. Acum imi dau seama ca era doar un siretlic ca eu sa nu spun nimanui. Il vedeam ca pe doi oameni diferiti. El era cel mai bun prieten si tata ziua, iar noaptea era un agresor. Nu imi era frica de el. Eram fericita cand era langa mine atata timp cand mai era si altcineva in preajma”, povesteste tanara, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Facea ca lucrurile sa para atat de normale si s-a intamplat pentru o perioada atata de luna de timp, incat devenisem obisnuita cu abuzurile.”, a adaugat ea.

Barbatul a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare, fiind acuzat de abuz de minori, dar si abuzarea a trei tinere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si