Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Zunduri, asa cum singura s-a botezat (n.r "zunduri" inseamna fata frumoasa in japoneza), a acceptat sa stea de vorba cu jurnalistii de la CNN si le-a povestit intreaga drama prin care a trecut.

Totul a inceput pe vremea cand avea numai 17 ani si a fugit de acasa impreuna cu iubitul ei. Din nefericire pentru ea, relatia s-a terminat repede si Zunduri a ramas singura si lipsita de ajutor pe strazile din Mexico City. In loc sa se intoarca acasa, Zunduri a inceput sa ceara de mancare pe strazi. A gasit o patroana a unei spalatorii care i-a oferit adapost si mancare, dar asta in schimbul muncii. Lucrurile au decurs perfect si Zunduri incepuse sa o numeasca "mama" pe cea care a adoptat-o.

Zunduri imediat dupa ce a fost salvata!
Zunduri imediat dupa ce a fost salvata! Ei bine, lucrurile nu au continuat sa fie roz pentru ea.
A fost obligata sa munceasca mult mai mult si primea tot mai putina mancare. "Ajunsesem sa mestec pungile de plastic. Supravietuiam cu putina apa pe care o scoteam din fiarele de calcat si eram obligata sa dorm pe jos", a povestit tanara.

Dramatic este ca, atunci cand a devenit nemultumita, Zunduri a fost legata cu lanturile pentru a nu putea fugi. "Am fost abuzata psihic si fizic.
Bataile erau la ordinea zilei. Aveam creierul spalat si nu mai stiam nimic. Ma legase in lanturi si nu puteam sa fug. Mi-a spus ca asa trebuie sa fie tratate animalele ca mine. Mi-a pus un lant de gat, iar eu o imploram sa nu ma trateze asa pentru ca nu merit"
, si-a adus aminte Zunduri.

Pana la urma a reusit sa evadeze, dar dupa cinci ani traiti in teroare si chin. Acum sarbatoreste un an de cand este libera si viata ei s-a schimbat radical.

Asa arata acum, la un an dupa ce a reusit sa scape din sclavie
Asa arata acum, la un an dupa ce a reusit sa scape din sclavie
Judecatoarea care a analizat cazul, dar si Karla de la Cuesta, o activista celebra pentru drepturile omului, au fost ingrozite de modul in care arata fata. "Nu existau parti ale corpului ei sa nu aiba cicatrici. Era torturata si uneori femeia asta o ardea cu fierul de calcat. Avea rani pe toata suprafata corpului.", au spus femeile.

Acum si-a recuperat complet viata si vrea sa devina bucatar intr-o patiserie si spera ca intr-o zi va putea chiar sa isi deschida propria afacere in acest sens, noteaza cei de la CNN.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si