"Eram mica, cu o papusica in mana...", isi aminteste tanara despre prima oara cand tatal sau a batjocorit-o.

Clipele de groaza aveau loc in timp ce ea era plecata peste hotare, fetita sa

ascunzand faptul ca devenise obiect sexual pentru tatal sau de la 4 ani şi divulgand mamei sale prin ce a trecut abia dupa 17 ani.
Solicitata de Realitatea.md, Silvia Vetcu, ofiterul de presa al IP Ialoveni, a explicat ca politia a fost alertata pe data de 27 aprilie 2017. Victima, impreuna cu mama sa, a depus o plangere, iar in aceeaşi zi suspectul a fost retinut pentru 72 de ore.

Prima instanta i-a prelungit mandatul de arest preventiv, insa ulterior, agresorul a fost eliberat de dupa gratii prin decizia Curtii de Apel. Acum, mama tinerei acuza judecatorii de abuz de putere, neglijenta in serviciu şi depaşirea atributiilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Astfel, barbatul a fost eliberat pe data de 7 iulie 2017 şi a revenit acasa, cerand de mancare. Femeia s-a adresat din nou la politie, fiind emisa o ordonanta de protectie pentru fiica sa.

Potrivit politiei, pana in prezent, nu au fost inregistrate plangeri, precum ca suspectul ar fi incalcat ordonanta. Mai mult, au fost colectate toate probele necesare, astfel incat cauza penala sa fie transmisa pe masa magistratilor pana la sfarşitul acestei luni.
De mentionat ca daca barbatul va fi gasit vinovat, acesta risca de la 10 la 20 ani de inchisoare sau detentiune pe viata. 

Declaratiile fetei pot fi urmarite AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si