Katherine Stone, in varsta de 20 de ani, a luat aceasta decizie radicala anul trecut cand s-a mutat intr-un bordel legal din Nevada pentru a-si vinde virginitatea. Tanara a explicat pentru CNN ca iubirea fata de familia ei a determinat-o sa faca asta.

"Oamenii spun ca ar trebui sa fac asta din dragoste, dar exact asa e. Fac asta din iubire, pentru ca imi iubesc familia" a declarat aceasta.



Chiar daca lucreaza intr-un bordel, Katherine nu este obligata sa faca sex. Ea isi asteapta clientul suficient de bogat care sa ii ofere suma ceruta pentru virginitate.

"Am vazut anuntul si m-am gandit ca asta ar fi solutia pentru toate problemele, eu decid ce fac cu corpul meu. Iar in aceasta perioada economica extrem de tulbure, poti sa ma judeci?"
, spune ea.

"Este alegerea ei, nu mi se pare o idee buna ca o tanara sa bea shoturi de tequilla si sa isi piarda virginitatea pe gresia dintr-o baie, intr-un bordel. Dar daca asta este decizia ei, eu o respect" a spus patronul bordelului pentru CNN.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si