Aurelia Radulescu a murit pe 17 octombrie dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR, pe drumul dintre localitatile Rosiorii de Vede si Maldaeni. Cu 20 de minute inainte de accident, tanara i-a trimis un SMS mamei sale in care o roaga sa aiba grija de cei doi copii ai sai, in varsta de 8 si 3 ani.

Citeste si: Acidul hialuronic, minunea care combate artroza de toate tipurile

La 3 saptamani de la accident, familia Aureliei dezvaluie ca femeia traia o viata de cosmar alaturi de sotul ei. Barbatul incepuse sa consume substante interzise si intrase intr-un grup de interlopi. Tanara era batuta frecvent, amenintata cu pistolul si la un moment dat a fost si tunsa de catre sot. Ea i-a facut peste 21 de plangeri la politie, dar nu a reusit sa scape din mainile sotului agresiv. Nemaivazand nicio solutie, ea a decis sa isi puna capat zilelor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

" Fiica mea a fost batuta si amenintata in repetate randuri, ca i se aduc tot felul de acuzatii din partea lui, acuzatii care nu sunt adevarate, iar noi stam permanent intr-un stres ca intr-o zi isi va pune in aplicare amenintarile si ne va omora fiica, iar copiii vor ramane fara mama”, a scris femeia intr-un dintre reclamatiile depuse la Politia din Rosiorii de Vede.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si