Close sidebar
Close sidebar

O tanara din Timisoara a compus "Balada lui Dragnea", devenita deja virala pe Facebook

O tanara din Timisoara, Marilena Mihailescu, a compus un cantec pentru sefului PSD, Liviu Dragnea.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Postarea tinerei de pe Facebook a strans in scurt timp mii de vizualizari si de aprecieri. Oamenii au felicitat-o pentru curajul ei.

Marilena a declarat ca a compus piesa in doar 20 de minute si ca desi a vrut sa iasa o comedie, considera ca a iesit de fapt ceva mai mult tragic.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

“Am vrut sa iasa o parodie. Inspiratia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gandul la ceea ce se întampla zilele acestea la noi. Am vrut sa iasa o comedie, dar de fapt e o tragedie.

La cum au putut sa voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divortat, care traieste cu o tanara de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea si necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu, potrivit adevarul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI