Lauren Jordan a declarant pentru The Sun ca a vrut sa il ia pe micut langa ea in pat pentru cateva minute, insa a adormit. Bebelusul nou nascut era intre ea si iubitul ei, Kieran. S-a trezit cateva ore mai tarziu, cand a vazut ca bebelusul era pe spate, in aceeasi pozitie, si ca nu respira.

“Mi-am dat seama dupa culoarea fetei ca nu respire.

Nu era cald, dar nu era nici rece. Mi-am dat seama ce s-a intamplat si am inceput sa strig: nu, nu nu! ”, a declarat mama, sfasiata de durere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru micut. Acestia cred ca bebelusul a murit din cauza locului stramt dintre cei doi parintisşi a temperaturii ridicate.

Mama si-a impastasit povestea pentru a trage un semnal de alarma si pentru a avertiza parintii sa nu doarma cu bebelusii in pat.

“Nu voiam sa adormim. Eram epuizati sip ur si simplu s-a intamplat”, a adaugat mama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si