Close sidebar
Close sidebar

O tanara mama traieste cosmarul vietii! A adormit, iar cand s-a trezit si-a gasit bebelusul mort

O tanara mama in varsta de 23 de ani a povestit intregii lumi ca si-a gasit copilul mort in pat, dupa ce a adormit langa el.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lauren Jordan a declarant pentru The Sun ca a vrut sa il ia pe micut langa ea in pat pentru cateva minute, insa a adormit. Bebelusul nou nascut era intre ea si iubitul ei, Kieran. S-a trezit cateva ore mai tarziu, cand a vazut ca bebelusul era pe spate, in aceeasi pozitie, si ca nu respira.

“Mi-am dat seama dupa culoarea fetei ca nu respire. Nu era cald, dar nu era nici rece. Mi-am dat seama ce s-a intamplat si am inceput sa strig: nu, nu nu! ”, a declarat mama, sfasiata de durere.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru micut. Acestia cred ca bebelusul a murit din cauza locului stramt dintre cei doi parintisşi a temperaturii ridicate.

Mama si-a impastasit povestea pentru a trage un semnal de alarma si pentru a avertiza parintii sa nu doarma cu bebelusii in pat.

“Nu voiam sa adormim. Eram epuizati sip ur si simplu s-a intamplat”, a adaugat mama.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI