Politia a deschis dosar penal, dupa ce femeia a sustinut ca pediatrul la care a fost impreuna cu fiul sau a incercat sa o violeze. 

"A fost depusa o plangere la Politia Cluj-Napoca privind savarsirea infractiunii de agresiune sexuala, fapta ce vizeaza un cadru medical din municipiu. S-a deschis un dosar penal si se efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a starii de fapt si pentru luarea masurilor legale.

Medicul respectiv urmeaza sa fie audiat de politisti. Pedeapsa pentru agresiune sexuala este inchisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Pompas.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvant al Spitalulului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj-Napoca, Daniela Dreghiciu ca institutia pe care o reprezinta nu a declansat nicio ancheta deoarece plangerea nu se refera la actul medical.

"Nu s-a depus la nivelul spitalului o plangere vizand actul medical in sine, iar tot ceea ce tine de partea de implicare a Politiei este o ancheta a dansilor. Nu este o problema medicala, ori noi ne ocupam de partea medicala.

Ceea ce este prioritar pentru noi este actul medical. Politia se ocupa, noi, ca medici, nu avem cum sa facem o ancheta, nu este domeniul nostru, vom avea, la final, o decizie a politiei", a spus Dreghiciu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si