„Aurelia Filip, viitor consilier local, este una dintre persoanele cu care am lucrat direct ca primar si careia ii datoram noi toti modul in care arata parcurile si gradinile Craiovei astazi. Intotdeauna am preferat sa lucrez cu femei pentru salubrizare si spatii verzi. Pentru ca au un alt simt al esteticului”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu: PSD va depune moţiune de cenzură

"Biroul Permanent Naţional interimar a aprobat astăzi depunerea unei moţiuni de cenzură de către PSD în momentul în care Guvernul României va modifica prin ordonanţă de urgenţă legea pensiilor publice.

Citeste si: “FanArena”, ediție de colecție, imediat după Marea Finală “Survivor România”, sâmbătă, de la 00:30, la Kanal D!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Când se deschid terasele, hotelurile şi restaurantele din România? Anunţul făcut de Virgil Popescu

Aşa cum ştiţi şi dvs, de la 1 septembrie ar trebui să fie o creştere a punctului de pensie până la 1.775

de lei, adică 40%. Nu pot să facă această modificare a legii decât printr-o ordonanţă de urgenţă, iar în momentul în care o vor adopta, vom începe deja strângerea de semnături pentru depunerea moţiunii de cenzură", a anunţat Vasilescu, într-o conferinţă de presă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si