Close sidebar
Close sidebar

Olivia Newton-John a fost diagnosticata cu cancer la san pentru a doua oara

Cantareata Olivia Newton-John a anuntat, marti seara, printr-o postare pe contul sau de Facebook, ca a fost diagnosticata, pentru a doua oara, cu cancer la san, scrie ABC News.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un reprezentant al actritei a confirmat faptul ca aceasta a aflat recent ca durerea de spate pe care o simtea in ultima perioada este de fapt un simptom al cancerului mamar. Potrivit reprezentantului sau, actrita va fi supusa unor sedinte de radio-terapie,  pe langa tratamentele naturiste pe care le urmeaza deja, scrie news.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Saptamana trecuta, Olivia Newton-John si-a anulat toate intalnirile si evenimentele din iunie, iar in declaratia de marti, a anuntat ca si emisiunile la care trebuia sa participe vor fi anulate.

"Am luat aceasta decizie dupa ce m-am consultat cu echipa mea de medici si cu terapeutii naturisti, precum si cu echipa medicala din cadrul Centrului de Wellness si Cercetare Olivia Newton-John Cancer din Melbourne, Australia", a transmis ea in declaratia de pe reteaua de socializare.

Olivia Newton-John, in varsta de 68 de ani, a discutat  prima data despre boala sa cand a fost diagnosticata cu cancer la san in 2015.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI