Omul de afaceri în vârstă de 60 de ani din Focșani a murit duminică, 16 mai 2021, în localitatea vrânceană Chiojdeni, unde venise să ia lecții de apicultură. Bărbatul nu știa că este alergic la veninul de albine.

Conform informațiilor obținute pe surse de presa locală, persoana decedată este Marin Vasile, patronul afacerii Marco, care desfășoară activități din domeniul brutăriei, patiseriei și cofetărie. 

Citeste si: Doliu în presa românească. A murit un jurnalist cunoscut, la vârsta de 48 de ani

Omul de afaceri purta costum de protecție

Deși purta echipament de protecție, Marin Vasile ar fi fost înțepat de albine în zona picioarelor, unde nu era protejat, și a făcut șoc anafilactic, potrivit Ziarul de Vrancea.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Dumitrești au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că o persoană a fost înțepată de albine, fiind în stare de inconștiență. Din primele cercetări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focșani, venise în localitatea Chiojdeni "pentru a deprinde cunoștințe despre apicultură", se spune în comunicatul poliției.

Citeste si: Dubla crimă care șochează România. O femeie și fiul ei de 15 ani, uciși cu sânge rece

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei. "Cu ocazia cercetării la fața locului și examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Inclusiv asistenta medicală care făcea parte din echipajul SAJ de la Dumitrești a fost înțepată de albine în timpul intervenției, aceasta fiind alergică, mai transmite sursa citată.

Citeste si: VIDEO| Tragedie după petrecere

Cine era Marin Vasile, patronul Marco 

În ultimii ani, lanțul de brutării-patiserii-cofetării înființat de omul de afaceri Marin Vasile sub bradul Marco s-a extins în întreg Focșaniul, dar și în Panciu.

Brutăria Marco din localitatea Panciu, deschisă la sfârșitul anului trecut[Sursa foto: Facebook / Marco]

Conducerea lanțului de brutării a postat duminică seara un mesaj pe pagina de Facebook: "Inima acestei frumoase afaceri s-a dus azi într-un loc mai luminat și liniștit. Dumnezeu sa îl ierte și sa îl ocroteasca...Va fi depus mâine la Biserica Donie (str Maior Ghe Pastia, Focsani)".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si