Close sidebar
Close sidebar

Omagiu post-mortem prin vot. Primarul decedat din Deveselu a câștigat alegerile! Cine va conduce localitatea cu bază NATO

Primarul decedat al comunei Deveselu, Ion Aliman, care candida pentru un nou mandat din partea PSD şi al cărui nume a rămas pe buletinul de vot, a "câștigat" alegerile din localitatea care găzduiește o bază NATO.

Razvan Ilie,

Ion Aliman a fost ofiţer de marină timp de 30 de ani, din care 20 de ani a fost căpitan de navă de pasageri

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul ofițer de marină Ion Aliman a fost votat de majoritatea cetăţenilor din localitate prezenţi duminică la urne, potrivit numărătorii paralele realizată de PSD.

Ion Aliman a decedat pe 17 septembrie, după ce s-a infectat cu COVID-19. El era primar PSD la Deveselu, acolo unde avea deja două mandate în fruntea localității. Se pregătea pentru cel de-al treilea, fiind mare favorit la alegeri, dar nu a mai apucat să candideze, murind la 57 de ani.

Ion Aliman ar fi fost votat de 1.020 de alegători, dintre cei 1.700 cetăţeni prezenţi la urne în localitate.

Citeste si: EXIT POLL- Rezultate alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu recunoaște înfrângerea. Declarații de ultimă oră

De ce era iubit Aliman de locuitorii din Deveselu

Ion Aliman a decedat pe 17 septembrie, la un spital din Capitală, la aproximativ o săptămână după ce a fost testat pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2. El a fost ales primar al comunei Deveselu în iunie 2012, apoi a a obţinut un nou mandat în 2016 şi acum candida pentru al treilea mandat, din partea PSD.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Rezultate alegeri Craiova. Lia Olguța Vasilescu: "Nu am de gând să repet aceeași greșeală"

Ion Aliman a fost ofiţer de marină timp de 30 de ani, din care 20 de ani a fost căpitan de navă de pasageri.

În perioada în care Ion Aliman a fost primar al comunei Deveselu, în localitate a fost operaţionalizat la baza militară sistemul de apărare antirachetă, componentă a sistemului NATO de apărare împotriva rachetelor balistice.

Primarul decedat din Deveselu, Ion Aliman, votat post-mortem

Ce urmează să se întâmple la primăria Deveselu

Pe locul al doilea s-a clasat candidatul PMP, Dumitru Manuel Nică, cu aproximativ 400 de voturi, potrivit Agerpres. Numele

primarului decedat al comunei Deveselu, Ion Aliman, a rămas pe buletinele de vot deoarece aceste documente au fost tipărite înainte de decesul candidatului.

În afară de numele primarului decedat Ion Aliman, candidat PSD, pe buletinele de vot pentru alegerea primarului comunei Deveselu au mai fost două nume: Ion Păun, candidat ALDE şi candidatul PMP, Dumitru Manuel Nică.

În cazul în care acest rezultat va fi consemnat şi de către rezultatele finale oficiale, scrutinul pentru alegerea primarului în Deveselu va fi reluat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI