Omleta la cuptor. Ingrediente:

8 ouă

240 ml lapte

80g șuncă, tocată cubulețe

250g brânză Cheddar, rasă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

200g mozzarella, rasă

1 linguriță pudra de ceapă

sare și piper

Omleta la cuptor

Citeste si: Omletă de post. Rețeta uimitoare fără ouă care te va cuceri

Omleta la cuptor. Cum se prepară:

Preîncălzește cuptorul la 175oC, și unge o tavă cu puțin unt.

Omleta la cuptor

Citeste si: Sarmale de post: Rețeta care te va face să uiți de carne

Într-un vas pentru mixer adaugă ouăle și bate-le bine, până obții o compoziție spumoasă. Încorporează treptat laptele și asezonează cu sare și piper după gust. Adaugă apoi în compoziție pudra de ceapă, șuncă, mozzarella și brânză cheddar. Amestecă bine cu ajutorul unei linguri.

Omleta la cuptor

Citeste si: Adevărul despre coastele de porc! Cât de sănătoase sunt?

Toarnă compoziția în tavă și lasă omleta cu brânză să se coacă timp de 40-45 de minute, sau până când oul este bine pătruns.

Omleta la cuptor

Citeste si: Reteta de mancare pe timp de criza. Zece idei extraordinare

Lasă omletă să stea la temperatura camerei timp de cinci minute înainte de a o tăia.

O poți servi atât caldă cât și rece, alături de felii de pâine prăjită, scrie acasa.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si