Close sidebar
Close sidebar

Omul care a disparut cu banii stransi de Andreea Marin pentru victimele de la Colectiv, urmarit de partenerii de afaceri! Sorin Sararu are de achitat facturi la Sala Polivalenta si Circul Globus!

Sorin Sararu, omul acuzat de Andreea Marin ca a disparut cu banii victimelor de la Colectiv, este cautat de multi parteneri de afaceri pentru datorii neachitate.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sorin Sararu este omul caruia Andreea Marin i-a solicitat banii de la un eveniment pe care fundatia acesteia l-a organizat in scopuri umanitare. Cei 50.000 de euro stransi la eveniment au disparut pur si simplu si a iar Andreea Marin s-a hotarat sa apeleze la justitie. In luna mai, vedeta a castigat procesul, iar in iulie s-a dat liber la executarea silita. Pana in acest moment, nu exista informatii ca banii ar fi ajuns la victime.

Nu doar Andreea Marin a avut probleme de acest tip cu Sorin Sararu. In ultimele luni, mai multe firme, institutii si persoane private au dat in judecata firma administrata de acesta, care s-a ocupat si de spectacolul Andreei Marin.

Sorin Sararu a adus la Bucuresti multe trupe celebre din lume

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sala Polivalenta a cerut si obtinut in luna septembrie, o executare silita pentru ca Sararu nu si-a respectat conditiile contractuale. De asemenea, Circul Globus a declansat, recent, o actiune in judtitie impotriva acestuia. La fel si un hotel din Bucuresti, care a obtinut executarea silita in luna iunie, o firma de curierat care are de recuperat peste 1.700 lei si o persoana fizica care asteapta de la respectiva firma suma de 900 lei.

Sararu nu si-a platit nici macar serviciile de vidanjare pentru un eveniment pe care l-a organizat. O firma de toalete publice are de recuperat peste 3.000 lei de la acesta.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI