Copil dispărut Arad. UPDATE: Operaţiunea de căutare a continuat toată noaptea în zona localităţii Vânători, unde s-au alăturat mai multe forţe, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, potrivit Agerpres.

Aproximativ 200 de persoane, majoritatea voluntari, participă duminică dimineaţă la căutarea copilului de 7 ani a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă seara în județul Arad. Mama copilului spune că băiatul a plecat sâmbătă dimineață la joacă în sat şi nu s-a mai întors acasă.

Autoritățile au făcut publică și poza copilului de 7 ani:

copil disparut Arad
Aproximativ 200 de persoane, majoritatea voluntari, participă duminică dimineaţă la căutarea copilului de 7 ani a cărui dispariţie a fost anunţată sâmbătă seara în județul Arad.

Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad îl căutau, sâmbătă seară, pe un copil de şapte ani care a dispărut de acasă în cursul dimineţii, fiind cercetat un câmp din zona localităţii Vânători.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

„Apelul a fost făcut la 112 de către mama băiatului care a menționat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineață, şi nu s-a întors acasă”, a spus George Pleşca, purtătorul de cuvând al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, conform Aradon.ro.

Citeste si: VIDEO- Soția lui Ilie Năstase, apel la 112 pentru violențe

Operațiune de căutare îngreunată de ceață și întuneric

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a anuntat în cursul zilei că alți cinci pompieri s-au alăturat căutărilor copilului de 7 ani. Din păcate, căutările sunt îngreunate de ceața densă, vizibilitatea fiind foarte redusă. Chiar și așa, zeci de oameni rămân în continuare în dispozitiv, căutând copilul dispărut.

ISU a trimis echipaje de salvare şi un echipaj SMURD, care fac căutări la marginea satului în care locuieşte familia. De asemenea, au fost mobilizaţi şi poliţişti.

“Alături de colegii de la I.S.U. participă la acțiunea de căutare echipe operative formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 10 polițiști din cadrul Poliției orașului Chisineu-Criș, 5 jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliției de Frontieră, precum și 40 de voluntari din localitatea Vărșand”, a spus Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citeste si: Horoscop 10 ianuarie 2021. O zi cu mari schimbări

"Este o familie cu 13 copii, sunt oameni mai nevoiași"

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, a declarat, pentru Agerpres, că familia din care face parte copilul dispărut este una numeroasă.

"Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie.

Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă", a spus primarul, care a mers pe teren pentru a ajuta echipele de căutare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si