Aici, proprietarii, nu cer mai mult de 400 de euro pe metrul patrat, iar pretul unei garsoniere ajunge la aproximativ 10.000 de euro. Preturile scazute ale imobilelor sunt puse pe seama nivelului de trai scazut, a locurilor de munca putine si a salariilor minime din zona.

Singura speranta a Resitei in revigorarea economica este construirea unui parc industrial. "Este in curs de realizare o investitie in parcul industrial, o fabrica a unei societati comerciale, a doua ca numar de nagajati din Romania, peste 10 mii de persoane.

Acest lucru va crea posibilitatea celor care vin in oras sa isi achizitioneze apartamente la pret mic", a declarat primarul Resitei, Ioan Popa, pentru cei de la Digi24.

Pe locul doi in topul celor mai ieftine apartamente se afla Targoviste, care vine cu 500 de euro un metru patrat, urmat indeaproape de Zalau (502 euro/mp), Satu Mare (530 euro/mp) si Bistrita (556 euro/mp).

Orasele cu cele mai scumpe apartamente sunt. Cluj (1.214 euro/mp), Bucuresti (1.131 euro/mp), Timisoara (1.000 de euro/mp), Constanta (956 euro/mp) si Brasov (898 euro/mp).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si