Close sidebar
Close sidebar

Oscar Pistorius, dus de urgenta la spital. Atletul paralimpic, aflat in inchisoare, s-a plans de dureri in piept

Atletul paralimpic Oscar Pistorius, aflat in inchisoare pentru ca si-a ucis iubita in 2013, a fost externat, vineri, dupa o zi petrecuta intr-un spital din afara penitenciarului, deoarece s-a plans de dureri in piept.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pistorius a fost transportat la spital insoţit de garzi inarmate, dar vineri a revenit la penitenciar.

Anul trecut, in luna august, Pistorius a ajuns la acelasi spital, cu rani la incheieturile mainilor.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Oscar Pistorius, in varsta de 30 de ani, si-a impuscat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp, de Ziua indragostiţilor, in 2013. El a susţinut ca in momentul in care a tras patru focuri de arma prin usa baii sale a crezut ca in baie este un hoţ, nu Steenkamp.

Pistorius a fost declarat vinovat de omor prin imprudenţa in 2014, cand a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare. Oscar Pistorius a petrecut aproape un an in inchisoare, dupa care a fost plasat in regim de arest la domiciliu. Parchetul a facut insa apel si a obţinut incadrarea faptei sportivului ca omor. El a fost condamnat apoi la sase ani de detenţie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI