Close sidebar
Close sidebar

Oscar Pistorius, umilit in sala de judecata. Atletul a facut o demonstratie socanta in fata juratilor pentru a reconstitui noaptea in care si-a ucis iubita

Oscar Pistorius, sprinterul sud-african, a facut o demonstratie tulburatoare in sala de judecata, incercand pentru ultima oara sa convinga juratii ca era mult prea vulnerabil incat sa isi ucida iubita intentionat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atletul, cunoscut drept the Blade Runner, a fost rugat sa isi de jos protezele intr-o audiere televizata in care se decide condamnarea sa, informeaza Daily Mail.

Kim Martin, o verişoara a Reevei Steenkamp, cea care a fost ucisa cu patru focuri de arma de Oscar Pistorius în 2013, a declarat, miercuri, in marturia depusa în fata tribunalului din Pretoria, ca atletul paralimpic nu a spus adevarul în cursul procesului sau.

"Tot ce ne-am dorit mereu a fost adevarul. Doar adevarul. Dar noi nu l-am avut, Oscar a schimbat versiunea de atâtea ori", a declarat Kim Martin, ultimul martor chemat în aceasta afacere.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Atletul a fost condamnat in prima instanta la cinci ani e inchisoare pentru "ucidere involuntara." Avocatul sau a incercat insa sa ii obtina o pedeapsa mai usoara.

Atletul a fost surprins dandu-si jos protezele in fata audientei curtii, apoi a mers schiopatat in fata judecatorului.

Verdicul in cazul sau ar putea fi cunoscut vineri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI