Close sidebar
Close sidebar

Ultimul mesaj cutremurător al lui Ovidiu Danci. Dansatorul s-a stins la doar 39 de ani

Ovidiu Danci a murit. Dansatorul a pierdut lupta cu leucemia la doar 39 de ani. Iată ce mesaj plin de optimism a postat în urmă cu două săptămâni.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ovidiu Danci a murit. Cu câteva zile înainte să fie internat, balerinul a scris pe o rețea socială un mesaj plin de optimism, însoțit de o fotografie cu el.

”O cafea bună poate să-ți însenineze ziua, este important să trăiești în prezent”, acesta este ultimul mesaj postat de Danci.

Fusese diagnosticat recent cu o boală foarte gravă

Duminică seara a plecat la cer dansatorul Ovidiu Danci. Acesta fusese diagnosticat recent cu două afecțiuni grave și se afla în spital de săptămâna trecută.

Citeste si: Doliu la Bollywood. Un celebru actor indian a fost găsit spânzurat. Avea 34 de ani

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ovidiu Danci a murit. Dansatorul și fondatorul școlii de balet care îi și purta numele, Ovidiu Danci, a plecat duminică seara să danseze cu îngerii. Acesta avea 39 de ani și fusese diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și o formă agresivă de leucemie.

Ovidiu Danci a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița joia trecută, fiind la Terapie-Anestezie Intensivă de vineri.

Starea sa de sănătate s-a agravat, însă în ultimele zile.

”Sufletul școlii noastre de balet a plecat să danseze cu îngerii”

Ovidiu Danci a murit. „Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi, avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmite școala de dans pe care a fondat-o la Bistrița.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii românești. A murit Gigi Marga

Ovidiu Danci a studiat dansul încă de la vârsta de 10 ani la Școala de Coregrafie Octavian Stroia. Ulterior a fost admis la Liceul de Arte Octav Băncilă, fiind angajat imediat după absolvire la Teatrul Oleg Danosvki din Constanța, cu care a și mers în turneu în întreaga Europa. Acesta a primit o bursă la Academia de Balet din Munchen, numărându-se printre puținii români care a terminat academia ca bursier.

A făcut roluri de neuitat!

Ovidiu Danci a jucat în mai multe seriale românești, având printre altele și rolul primului travestit dintr-un serial românesc.

Citeste si: Doliu în presa din România! O cunoscută jurnalistă a pierdut lupta cu viața

Ovidiu Danci a murit. O școală de balet în orașul său natal era visul său, pe care a reușit să îl pună în practică la finalul anului 2017.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI