Femeia se afla acum internata la Spitalul Fundeni din Capitala, iar medicii de aici incearca sa o stabilizeze, desi starea ei este grava.

O femeie in varsta de 68 de ani si-a pierdut viata in luna iunie, dupa ce medicii si asistentele de la Spitalul de Arsi din Bucuresti i-au administrat o transfuzie care continea sange cu o alta grupa fata de cea a victimei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 

O pacienta de la Spitalul CF2 din Capitala este în stare grava dupa ce i s-a facut o transfuzie gresita de sânge, o ancheta a Inspecţiei Sanitare fiind în desfasurare în acest caz.
O pacienta internata în Spitalul CF2 din Bucuresti este în stare grava dupa ce i s-a administrat sânge dintr-o alta grupa decât cea pe care o avea.
La Spitalul CF2 s-au deplasat vineri reprezentanţi ai Inspecţiei Sanitare si ai Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, pentru a investiga cazul, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvânt al Ministerului Sanataţii, Laurenţiu Colintineanu.
Este al doilea caz de transfuzie gresita din ultima luna. În a doua decada a lui iunie, o femeie a murit la Spitalul de Arsi, la o saptamâna dupa ce i s-a facut o transfuzie gresita.
Femeia, în vârsta de peste 60 de ani, a ajuns la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti în noaptea de 13 spre 14 iunie. Atunci i-a fost facuta o transfuzie cu grupa de sânge B, desi aceasta avea grupa A, si a murit la o saptamâna dupa internare.

"La Spitalul CF2 s-au deplasat vineri reprezentanţi ai Inspecţiei Sanitare si ai Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti, pentru a investiga cazul", a declarat, pentru News.ro,

purtatorul de cuvânt al Ministerului Sanataţii, Laurenţiu Colintineanu.

Este al doilea caz de transfuzie gresita din ultima luna. În a doua decada a lui iunie, o femeie a murit la Spitalul de Arsi, la o saptamâna dupa ce i s-a facut o transfuzie gresita.Femeia, în vârsta de peste 60 de ani, a ajuns la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Bucuresti în noaptea de 13 spre 14 iunie. Atunci i-a fost facuta o transfuzie cu grupa de sânge B, desi aceasta avea grupa A, si a murit la o saptamâna dupa internare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si