Close sidebar
Close sidebar

Iaşi: 80 de pacienţi internaţi în spital cu COVID-19 au votat, fiind utilizată urna mobilă

Aproximativ 80 de pacienţi cu COVID-19 internaţi în spital au votat la Iaşi, fiind utilizată urna mobilă.

Georgiana Balaban,

Mai mulți pacienți coronavirus au votat cu ajutorul urnei mobile. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi au votat aproape 30 la sută dintre bolnavii diagnosticaţi cu Covid-19.

"Dintre cei peste 150 de pacienţi internaţi, 41 şi-au exprimat dorinţa de a vota. La aceştia se adaugă şi cadrele medicale care se află de serviciu la spital", a declarat medicul Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi.

Ea a precizat că persoanele care au venit cu urna mobilă au fost echipate corespunzător, pentru a fi eliminat orice risc de contaminare.

Pacienții COVID-19 au votat cu ajutorul urnei mobile

Urna mobilă a ajuns şi la spitalul CFR din municipiu, unde sunt de asemenea internaţi bolnavi diagnosticaţi cu COVID-19.

Potrivit conducerii acestei unităţi medicale, aproximativ 40 de pacienţi cu forme uşoare ale bolii şi-au exprimat votul.

Pacienții covid-19 au votat din spital. [Sursa foto: google]

37 de pacienţi de la Spitalul Judeţean Buzău au cerut urna mobilă pentru a vota

Un număr de 37 de pacienţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău au solicitat urna mobilă pentru a vota la alegerile locale de duminică.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Vladimir Drăghia a fost la vot alături de soție! Câștigătorul Exatlon 1 și-a îndemnat fanii să îl urmeze: “Să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc”

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu s-a dus la biserică înainte să voteze! Candidatei la primărie i s-a arătat un semn divin! FOTO

Citeste si: Cum s-a dus Regele Cioabă îmbrăcat la vot! Înainte să se ducă să voteze, Regele Internațional al Romilor s-a pozat în fața vilei din Sibiu, pe care și-o construiește în stil colonial! FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, din cei 37 de pacienţi, 17 sunt internaţi în cadrul spitalului, iar 20 sunt internaţi în secţiile exterioare.

Din cei 20 de pacienţi internaţi în secţiile exterioare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, 8 sunt confirmaţi pozitiv cu COVID-19 şi sunt internaţi în Secţia de Boli Infecţioase şi PNF.

Citeste si: Mită electorală, la Jilava! Pentru 200 de lei, riscă ani grei de închisoare

Până la ora 15.00, la Buzău a votat 30,65% din populaţia cu drept de vot, mai bine de două treimi fiind din mediul rural. Din totalul de 116.562 de votanţi, 472 au solicitat urna mobilă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI