Close sidebar
Close sidebar

Pădurar bătut crunt de hoții de lemne: „Nu se lasă până nu mă omoară”

Pădurarul Răzvan Cenușă de la Ocolul Silvic Moldovița a trecut prin clipe de groază. Ieri, pe la ora 15.40, la scurt timp după ce a plecat de la ocol, acesta a fost atacat de mai mulți indivizi care i-au aplicat o corecție fizică serioasă.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pădurarul a scăpat doar datorită faptului că a putut să se adăpostească în mașina sa. Acesta a ajuns la spital, iar ulterior a depus plângere la Poliție pentru ca autorii să fie depistați și trași la răspundere, scrie ziardesuceava.ro.

Se pare că bătaia i se trage de la faptul că nu s-a aliniat „apucăturilor” din cadrul Ocolului Silvic Moldovița. De-a lungul timpului el a reclamat mai multe nereguli, iar ulterior a apărut în documentarul Recorder, care a dus la destituirea din funcție a fostului șef de ocol, Georgel Zlei.

Citeste si: VIDEO| Panică după asasinarea pădurarului Liviu Pop. Oamenii din zonă nu se mai simt în siguranță

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Hoții de lemne s-au arătat nemulțumiți de situația creată și au ales să se răzbune pe Răzvan Cenușă considerat unul dintre responsabilii pentru demiterea lui Zlei.

„M-a bătut pentru că din cauza mea a plecat Zlei și din cauza mea sunt controale în pădure. A zis că nu se lasă până nu mă omoară”, i-a declarat Răzvan Cenușă lui Tiberiu Boșutar, un activist care luptă împotriva defrișărilor ilegale.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini din locul unde a fost găsit trupul pădurarului ucis

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI