Close sidebar
Close sidebar

Pâine din bere, ideea unui timișorean. Clienții sunt fascinați

Un timisorean de numai 27 de ani se bucura de succesul afacerii, dupa ce a inceput sa produca paine din bere.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ideea i-a venit pe moment, insa reteta i-a dat mari batai de cap. Iata de la ce a pornit. Mihai s-a apucat de facut bere artizanala la numai 18 ani. A renuntat pe atunci la facultate si cu 20.000 de euro si-a deschis afacerea. Acum, mai tot timpul e in fabrica. Face totul cu mana lui.

Aici, de fapt, intervine cu adevarat imaginatia. Tanarul a observat ca in urma procesului tehnologic al berii arunca foarte mult malt, asadar s-a gandit sa-l valorifice. Asa a aparut ideea de paine din bere. Dintr-o singura procesare, maltul ramas ii ajunge pentru 2000 de paini.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Painea pufoasa, cu gust bun nu i-a iesit din prima. A gasit reteta perfecta dupa indelungi incercari, dar efortul a meritat din plin. Clientii care vin in restaurantul lui Mihai sunt fascinati de painea din bere. Painea este servita clientilor din partea casei. Cat despre bere, Mihai vinde halba cu 9 lei, iar in curand va scoate si un sortiment cu aroma de fructe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI