Semnalul sirenei se auzea atât în interiorul centrului comercial, cât și în exterior. În paralel, s-a declanșat și alarma vocală care anunța în română și engleză că este vorba despre o alarmă de incendiu și că evacuarea este obligatorie. În câteva minute, sutele de clienți aflați în magazine au părăsit clădirea prin ușile laterale, îndrumați de agenții de pază.

Pompierii din Buzău au fost mobilizați să intervină

Oamenii care se aflau la casele de marcat și-au abandonat marfa temporară, după ce au primit asigurarea din partea vânzătorilor că le pot recupera după încheierea alarmei. La scurt timp după declanșarea alarmei de incendiu, pompierii au ajuns la mall cu două autospeciale de stingere, o autoscară, o mașină pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

Citește și: Mărturia pompierilor români aflați în mijlocul incendiilor din Grecia: ”Temperatura de afară e arzătoare, vântul suflă des și destul de puternic, iar flăcările se întind pe suprafețe mari și abrupte”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce au făcut recunoașterea zonei, pompierii au anunțat că este vorba despre o alarmă falsă și că cineva a apăsat unul dintre butoanele de alarmă din incinta mall-ului.

Nu se știe însă dacă a fost o greșeală sau o farsă neinspirată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si