Close sidebar
Close sidebar

Papa Francisc a vizitat 20 de foste prostituate, printre care si sase romance. Tinerele au vorbit despre chinurile prin care au trecut cat au fost "sclave sexuale"

Papa Francisc a surprins, vineri, 20 de foste prostituate aparand la usa lor. Suvernaul Pontif, care a descris de nenumarate ori traficul de fiinte umame din spatele prostitutiei drept „o crima impotriva umanitatii” a stat cu grupul de femei, dintre care patru din Albania, patru din Nigeria si sase din Romania. Alte trei femei din Italia, Tunisia si Ucraina.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toate cele 20 de femei sunt gazduite de o asociatie catolica intr-un apartament din capitala Italia, dupa ce au fost salvate din mainile proxtenetilor, relateaza Daily Mail.

Papa Francis a ascultat pentru mai bine de o ora povestile tinerelor care au trecut prin chinuri cumplite cat au fost sclave sexuale si care acum sunt protejate.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Vizita a avut loc in cadrul unei "vineri a milostiveniei", in care papa face de fiecare data o vizita privata, in cadrul Jubileului milostiveniei. In luna ianuarie, el a vizitat un azil de batrani, iar in fabruarie un centru de dezintoxicare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI